Super Snuffelmarkt Veldhoven

VELDHOVEN – De langverwachte super snuffelmarkt keert terug naar het mega Congrescentrum Koningshof op zondag 28 januari. Met maar liefst 300 stands is dit een van de grootste markten in Brabant, een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands schatten en curiosa. Wandel langs honderden kraampjes gevuld met unieke tweedehands vondsten, curiosa en andere nostalgische schatten. Of je nu op zoek bent naar leuke, gekke, kostbare of handige items, deze markt heeft het allemaal. Van spontane aankopen tot verzamelobjecten, je vindt hier alles om jouw huis een unieke touch te geven. Kom dat zien!

De markt is geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Toegang voor volwassenen is € 4,-, en kinderen onder begeleiding tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is bovendien gratis. Mis deze kans niet om een dag vol ontdekkingen te beleven te midden van de charmante sfeer van de Super Snuffelmarkt. Gezellige terrassen aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met www.vlooienmarkten.nl/product/snuffelmarkt-veldhoven/

We hopen je op 28 januari te verwelkomen!