Bezorgers gevraagd in Budel en Maarheeze

REGIO – HAC Weekblad is altijd op zoek naar enthousiaste bezorgers in de gemeente Cranendonck. We zoeken een bezorger voor een wijk in Maarheeze (omgeving De Smeltkroes + de Stationsstraat. De verdiensten voor deze wijk zijn ruim 20€ per week.

Ook in Budel zoeken we nog mensen. We hebben dicht bij het centrum twee wijken waarvoor we een goede bezorger zoeken. Het gaat om de wijk tussen de Burgemeester van Houtstraat en de Dr. Anton Mathijsenstraat. Hiervoor krijgt de bezorger een vergoeding van zo’n 18€. De wijk rondom het gemeentehuis is ook weer vrij. Deze telt ±350 brievnebussen en levert ruim 16€ op (zonder folders). 

Ben jij 13 jaar of ouder, heb jij nog wat vrije tijd over op donderdag of vrijdag en ben je graag actief bezig? Meld je dan aan bij ons team. HAC Weekblad zorgt ervoor dat de kranten en de folders tijdig bij jou aan huis geleverd worden en je kiest zelf wanneer je de bezorging in orde maakt, als de kranten maar uiterlijk vrijdag in alle brievenbussen liggen. Ook voor een fiets- of draagtas kan gezorgd worden. 

Jij wordt een onmisbare schakel tussen de redactie en de lezers. Ben jij of ken jij iemand die dit graag zou willen doen? Laat het ons weten! En wist je dat iedereen bezorger kan worden? Niet enkel jongeren vanaf 13 jaar maar natuurlijk ook volwassenen en senioren die op zoek zijn naar een leuke tijdsbesteding waar een mooie cent mee te verdienen valt, mogen zich aanmelden. Stuur een mail naar info@hacweekblad.eu of bel naar tel. 0032 11 757201 en we geven je graag meer informatie en overleggen graag met je over de mogelijkheden.