Karibu Karamu in CC Palethe

PELT – Op zondag 28 januari organiseert wereldfeest ONDERsteBOVEN de wintereditie van Karibu Karamu in CC Palethe. Een hele zondagnamiddag in Zuiderse sferen, met optredens, workshops (Afrikaanse dans voor kinderen, knutselen en schilderen, djembé), verteltheater, grime, henna tattoo en volksspelen.  Natuurlijk zijn er ook lekkere exotische hapjes verkrijgbaar en zullen vele Noord-Zuid verenigingen zich aan je voorstellen. De toegang tot Karibu Karamu is gratis. 

De middag start om 13.00 uur. Doorlopend worden er demonstraties en leuke workshops georganiseerd. Verder is Toto Disco van de partij, zijn er vertellingen en exotische eetstandjes. CC Palethe is gelegen aan de Jeugdlaan 2 in Overpelt. Voor meer informatie kijk op www.palethe.be of via de Facebookpagina van ‘Wereldfeest Ondersteboven’. 

Marc Faes