Mini-Boerenbruiloft Scouting Budel

BUDEL – Zaterdag 27 januari organiseert Scouting Budel een mini-Boerenbruiloft. Dan zullen Boer Collin en Boerin Juul in het nep-echt trouwen. Om 13.30 uur vraagt boer Collin, zijn boerin Juul ten huwelijk bij het Schepenhuis in Budel. Hierna lopen we in een stoet naar Cafe-Zaal de Bonte Os. Muziek gezelschap Que-Mas zorgt voor de muzikale omlijsting.

Om 14.00 uur vindt het officiële nep-echte huwelijk plaats. Dit onder toeziend oog van getuigen Boy, Shiva, Fem en Roos. Na de receptie is het tijd voor een groots bruiloftsfeest. Voor de kinderen is er ranja en wat lekkers. Daarnaast hebben we een paar leuke spellen waar kinderen het tegen elkaar kunnen opnemen, of zelfs de ouders kunnen uitdagen. Ook is er 10 meter spek te winnen voor degene met de mooiste klompen. Boer Collin en boerin Juul hebben er erg veel zin in. Komen jullie ook? Tot dan!