Teleurstellend resultaat voor Ledûb Dames 1

BUDEL – Ledûb Volleybal heeft de goede start van 2024 niet door kunnen trekken. Afgelopen zaterdag speelde Ledûb Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Volley Tilburg Dames 1 en daarin haalden ze een teleurstellend resultaat. Julia van Knippenberg zorgde voor het verslag. “De sfeer zat er goed in voor de wedstrijd, want er was veel publiek, alle sponsoren waren uitgenodigd, en er beloofde een mooi feestje te zijn na de wedstrijd. We hadden zin om te knallen, te genieten en vooral ook om er samen weer een mooie wedstrijd van te maken. Helaas hebben we dit niet waar kunnen maken en werd het al gauw een wedstrijd waarin we vooral tegen onszelf speelden. Waar we normaal gesproken alleen maar kogels serveren, een steady passlijn hebben en alle ballen van de grond verdedigen, kwamen we nu op alle fronten tekort. De eerste twee sets wisten we nog goed bij te blijven en zelfs een voorsprong te pakken richting ‘money time’, maar we misten de overtuiging en het vertrouwen in ons eigen spel om het op de belangrijke momenten af te maken. In de derde set liepen we door een aantal service series van Tilburg al gauw een flinke achterstand op. We probeerden onze koppen omhoog te houden en hebben ons nog terug gevochten, maar Tilburg verzwakte niet en wist ook de derde set te pakken. Met 22-25, 23-25, en 20-25 hebben we de wedstrijd verloren. Na de mooie overwinning van de week ervoor komt deze nederlaag extra hard binnen. Maar we leren hiervan en hebben onze ogen alweer gericht op de wedstrijd van komende zaterdag tegen Laudame Financials VCN Dames 1. Nieuwe ronde nieuwe kansen!”

Foto Jos Meusen