Laury van Enckevort nam afscheid van Ledub volleybal

BUDEL – Afgelopen zaterdag nam Laury van Enckevort afscheid van Ledûb Volleybal.  Ze heeft er zelf een stukje over geschreven: “Zaterdag was mijn laatste avond als secretaris en bestuurslid communicatie voor Ledûb Volleybal. Toen mijn auto-ongeluk, en daardoor hersenletsel, in 2018 een abrupt einde betekende van mijn carrière als volleybalster, hoefde dat gelukkig nog niet het einde van mijn leven in de volleybalwereld te betekenen. De afgelopen jaren heb ik samen met voorzitter Vincent en met penningmeester Maurice (en met diverse andere mensen) de volleybalclub zo goed mogelijk proberen te organiseren. Hetgeen dat veranderd is, is dat ik in juli mijn studie organisatiewetenschappen heb afgerond. Vanaf april ga ik met een ondernemer uit Maastricht een bedrijfje oprichten dat mensen aan het werk helpt. Bedankt voor alles en ik zie jullie vast en zeker bij een van de wedstrijden in de Zuiderpoort!”

Op de foto Vincent en LauryFoto Jos Meusen