Receptie Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia Buulder Buk

BUDEL – Voor Jeugdprins Duuk en Jeugdprinses Julia van c.v. Buulder Buk wordt het zondag een bijzondere en drukke zondag. Natuurlijk zijn ze er al vroeg bij als alle hoogheden op de foto mogen bij het HAC Weekblad. Daarna weer spoorslags richting Budel om getuige te zijn van alle optredens tijdens de Jeugd Bonte Middag. En daarna wordt het pas echt spannend want dan begint hun receptie. Bezoekers van de Jeugd Bonte Middag kunnen direct na afloop aansluiten voor de receptie. Samen met de Jeugdraad, en dat zijn er in Buul 12, zullen ze klaar staan om iedereen een handje te geven die er op bezoek komen. Een en ander zal mede in goede banen geleid worden door de Jeugdclubs Budel die al jaren zorgen dat er een enthousiast jeugdprinsenpaar en jeugdraad gepresenteerd kunnen worden. Naast een handje is het ook de kans om de nieuwe jeugd capes van dichtbij te bekijken. Kom je niet naar de Jeugd Bonte Middag, dan kun je zo rond de klok van vier als richttijd aanhouden om naar De Borgh te komen. Uiteraard is de toegang voor de receptie gratis en hoopt het Jeugdprinsenpaar op een grote opkomst.

Foto Bart Lijten