Schaatsen met de groepen 6 

BUDEL –  De kinderen van groepen 6 van basisschool De Boogurt hadden een leuke uitstap. Iga & Roxy uit groep 6 schreven het volgende stukje ‘We gingen schaatsen met groep 6A en 6B. Eigenlijk was het schaatsveld waar op we schaatsten een overstroomd maisveld. Toen was dat water dus bevroren. Er staken ook allemaal dingen waar mais op groeide uit. Er stak zelfs een stuk mais uit het ijs! (en er waren zelfs in het ijs ingevroren wormen!) De schaatsbaan was bij een jongen uit groep 6b. We namen ook een slee mee om over het ijs te trekken. Dat was erg leuk! We gingen met veel auto’s, want we waren met 50 kinderen! Ik was gevallen op zo’n ding waar mais uit groeide, dat deed wel veel pijn! Maar ja, het was wel erg leuk! En er was zelfs muziek! Op het eind kregen we allemaal warme chocolademelk met slagroom en wafels. We gingen ook terug naar school om de dag af te sluiten.”