Boerenbruidspaar Buul maakt iemand blij

BUDEL – Buul maakt zich inmiddels op om volgende week de Boerenbrulluft 2024 te vieren. Het Boerenbruidspaar bestaande uit Boer Seb en Boerin Robin heeft er eerst lange tijd over moeten zwijgen. Mondjesmaat kwamen er zowat hints naar buiten. Maar voor de presentatie bij Ut Get Beginne was het Ilse Duisters die aan alle snippers informatie genoeg had om vooraf al te bedenken dat Seb en Robin deze rollen zouden gaan vervullen. Ze had de namen ingestuurd en werd bij de loterij getrokken als winnaar van de Bak Budels. Deze had Ilse nog wel tegoed en daarom kreeg ze bezoek van het aanstaande bruidspaar. Nu op naar volgende week zaterdag 3 februari. Iedereen is uitgenodigd. Voor wie wil meelopen in de optocht om 18.00 uur verzamelen bij Boer Seb, Fazantlaan 130 of bij Boerin Robin in De Roebel 20. Om 19.00 uur begint het feest in Proost. Meer informatie via www.buulderbuk.nl

Foto Commissie Boerenbrulluft