Van Alles Wâ Merret Budels Gemengd Koor 

BUDEL – Hoewel Carnaval nog moet komen, denkt het Budels Gemengd Koor al verder vooruit. U hebt, na alle nattigheid en kou van de afgelopen weken, vast weer zin in nieuwe activiteiten. Wat dacht u van meedoen aan de Van Alles Wâ  Merret?  Op deze markt kunt u uw eigen overcomplete spulletjes verkopen. Geen betere tijd dan het voorjaar om korte metten te maken met uitpuilende kasten en een overvolle zolder. Dat geeft lucht en ruimt lekker op. U beleeft een oer-gezellige dag en houdt er een mooi centje aan over. Vaak kunt u een ander nog heel blij maken met dingen die u zelf niet meer nodig hebt. Denk daarbij aan CD’s, boeken, kleding, schoenen, tassen, antiek en curiosa, hobbyproducten, verzamelingen, sportartikelen, gereedschappen, speelgoed, maar ook zelfgemaakte kunst, jam, honing enz. Iedereen kan een tafel, groot of klein, huren en zelf meedoen. De markt wordt gehouden in De Borgh aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 te Budel op zondag 24 maart en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Alle informatie over aanmelding, afmetingen van de tafels, onkosten, inrichting enzovoorts, is binnenkort te lezen op de website van Budels Gemengd Koor: www.budelsgemengdkoor.nl onder “Van Alles Wâ  Merret 2024”. Het aanmeldadres is marktbgk@gmail.com Noteer de datum alvast in uw agenda: zondag 24 maart! Kom alleen of samen met vriend of vriendin, buurvrouw, partner, echtgenoot… Gewoon doen!