Inloopspreekuur woCom in Cranendonck

CRANENDONCK – Woningcorporatie woCom wil haar huurders graag snel en goed helpen. Daarom gaat ze vanaf 1 februari elke 1e donderdag van de maand een spreekuur houden in de gemeente Cranendonck. Huurders en woningzoekenden kunnen daar zonder afspraak binnenlopen en vragen stellen aan een van de medewerkers.

“Bijvoorbeeld als u vragen heeft over onderhoud aan uw woning of het betalen van de huur, als u iets wilt melden over uw woonomgeving, maar ook als u uw gegevens in de administratie wilt aanpassen of een (andere) woning zoekt”, licht een woCom-medewerker toe. “Vaak krijgt u meteen antwoord op uw vraag. En anders zorgen wij ervoor dat iemand anders van woCom u verder helpt.” Dus loop gerust binnen bij het woCom-spreekuur. Elke 1e donderdag van de maand bent u van 13.30 tot 15.30 uur van harte welkom in multifunctioneel centrum De Borgh, Doctor Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel. De woCom-medewerker zit in de bibliotheek. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen spreekuren plaats.