Miniboerenbal CV de Roesdonkers 

SOERENDONK – Boer Xavi en Boerin Ise hebben de eer aan te kondigen dat zij, bij gelegenheid van de miniboerenbruiloft op zondagmiddag 28 januari 2024 in de on-echt zullen worden verbonden. Mede namens Jeugdprins Teun, Jeugdprinses Joos en Jeugdvorst Jonas nodigen wij iedereen uit om van deze miniboerenbruiloft een onvergetelijke dag te maken. Het gaat een grandioze leuke middag worden met een echte receptie. 

De optocht start om 13.30uur vanaf Gemeenschapshuis Den Donck. Alle feestgangers zijn welkom om mee te lopen en het miniboerenbruidspaar thuis op te halen, eerst de bruidegom en daarna de bruid.  

De feestzaal in Den Donck is open vanaf 13.00 uur. Nadat de stoet weer is gearriveerd zal de huwelijksceremonie plaatsvinden. Aansluitend aan de plechtigheid zal er een receptie zijn om het bruidspaar te feliciteren. Daarna zal een gezellig feest losbarsten met ondersteuningen van een heuse dj. Er al eveneens gezorgd worden voor een actief, spectaculair spelavontuur voor jong en oud. Eentje die je zeker niet wil missen. 

De hapjes schalen worden geschonken door Slagerij Neeskens. Het bruidsboeket en de corsages worden geschonken door Bloemenmelodie (Karrie Mennen). 

Het belooft weer een gezellige middag te worden op zondag 28 januari! Zorg dat je erbij bent!