Uitstapje Senioren Vereniging Budel Schoot

BUDEL-SCHOOT – De Senioren van Budel-Schoot hadden een leuk uitstapje op donderdag 18 januari. Ze waren met 43 personen aanwezig op de Bonte Avond van De Toeters in De Reinder. Na een aantal optredens werden twee leden van de Senioren op het podium gevraagd; Frans en Diny Dirks. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter van de Prinsengarde Gerard van Seggelen een speciaal aandenken voor hun 50-jarig lidmaatschap van de Prinsengarde Budel Schoot. Fantastisch!  Frans en Diny van harte gefeliciteerd! 

Het was een fantastische avond met zang, dans, sketch, hilarische buuts…het kwam allemaal voorbij. Wat hebben ze genoten en heel veel gelachen. CV De Toeters, alle deelnemers en organisatie: bedankt en petje af voor jullie! Nu op naar de Carnavalsmiddag op vrijdag 26 januari. Wil je hier graag bij zijn en je bent nog geen lid? Meld je dan snel aan.

Dat kan per e-mail: seniorenbudelschoot@outlook.com of bel naar Frans 0031 6 30457248.