Het verhaal achter het Buuls Bal 2.0 in 2024 

BUDEL – Zoals onlangs al eerder te lezen was in het HAC Weekblad, vindt op Carnavalszaterdag in De Wielerbaan het enige echte ‘Buuls Bal 2.0’ plaats, de tweede editie alweer! Dat is op Carnavalszaterdag 10 februari in De Wielerbaan in Budel. Voor degene die het vorig jaar gemist heeft, hoe is een en ander tot stand gekomen en waarom zou je hier naar toe gaan?

¿Que màs? Fun Orchestra organiseert vaker leuke evenementen en houdt altijd van echte uitdagingen. Omdat carnaval in Cranendonck, en specifiek in Budel, op een gegeven moment niet echt meer leefde kwam men tot de conclusie dan zelf maar eens wat op poten te zetten. En dat resulteerde vorig jaar in het eerste Buuls Bal! Een schot in de roos; volop leuke reacties en een volle Wielerbaan.

Waarom zou je hier naar toe willen gaan? 

Daar zijn best een heel aantal redenen voor te benoemen, onder andere;

  • Als je graag met z’n allen lekker wil kletsen, wat dan ook prima kan omdat het volume van de muziek dit toelaat (waar kan dat tegenwoordig nog…??)
  • Als je graag onze eigen Buulse (en omgeving)  artiesten op het podium ziet en hoort
  • Als je niet graag entree wil betalen als het niet hoeft om er bij te mogen zijn
  • Als je van een jong en ouder gemengd publiek houdt
  • Maar vooral ook lekker volop wil carnavallen in ons eigen Buul

Het programma wordt nog steeds aangevuld; naast Vocaal Ensemble Qiuntessens, Trammelant, Buulse Blèèrköp en DJ Kevin nu ook met Dweilorkest Hoal Lieëd en Versleten Werk. Uiteraard treedt het organiserende ¿Que màs? Fun Orchestra! zelf ook op! Kom op tijd, de zaal is open vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur start het programma.