Accordeon- en Harmonica Treffen Nederweert

NEDERWEERT – Tijdens de wintermaanden wordt in De Pinnehof te Nederweert  elke maand een Accordeon- en Harmonica Treffen georganiseerd. Op 4 februari is de volgende muziekmiddag. De bedoeling is om deze muziekmiddagen steeds zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België of  Duitsland. De aanvang is 13.00 uur en het eindigt om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen.  De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er gedanst worden.

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Pinnenhof” te Nederweert“.