Keistoer langer sponsor van Ledûb Volleybal 

BUDEL – Keistoer is het digitale bureau dat Ledûb Volleybal ondersteunt.  Afgelopen vrijdag ontvingen Toine Vos, directeur/eigenaar van Keistoer en Ruud van Ham, designer, Ledûb Volleybal om met elkaar over de continuering van de activiteiten van Keistoer voor Ledûb Volleybal te praten. Tot heden waren beide partijen zeer tevreden over de samenwerking. Keistoer beheert en controleert de website van Ledûb Volleybal. Ze zijn dé ideale partner voor ambitieuze bedrijven die op digitaal en innovatief niveau vooruitgang willen boeken. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit staan bij Keistoer hoog in het vaandel. En zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ledûb Volleybal verheugt zich wederom over de vervolg samenwerking met Keistoer. Hiervoor hebben beide organisaties een contract ondertekend.

Meer over jouw digitale innovatiepartner Keistoer is te vinden op www.keistoer.nl Het kantoor is gevestigd aan de  Randweg-Zuid 25a te Budel.

Op de foto  Toine Vos van Keistoer en Charles Bouwer van Ledûb Volleybal. Foto  Jos Meusen.