Kinderoptocht Brede School De Muzenberg

MAARHEEZE – Traditiegetrouw trapt Brede School De Muzenberg op vrijdag 9 februari het carnaval in Maarheeze af met een mooie kinderoptocht. Ook dit jaar doen weer alle participanten van De Muzenberg mee: BSO Kiekeboe, peuterspeelzaal Ukkeclub, BS de Stapsteen en OBS Cranendonck. 

De bonte stoet carnavalsvierders vertrekt om 10.45 uur vanaf het schoolplein. De route is als volgt: ’t Bergske, Smits van Oyenlaan, De Brink en dan via de Smits van Oyenlaan en ’t Bergske weer terug naar school.  De optocht eindigt tussen 11.30 en 12.00 uur op ’t Bergske. Naast alle kinderen doen dit jaar ook weer de dansmarietjes en beide prinsenparen van de Muuzevangers mee aan de optocht. Verder is ook het schoolprinsenpaar van OBS Cranendonck van de partij. Het gelegenheidsorkest GNTVMBESO zorgt voor live muziek tijdens de optocht.  Uiteraard is het fijn voor de kinderen als er -net als voorafgaande jaren- veel publiek langs de straat staat. Dus ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en bekenden, komt allen kijken!