Meezingcabaret met Vuile Huichelaar in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezingcabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Én een enkele man…  Begonnen als meezingprogramma voor de bedrogen vrouw is Vuile Huichelaar inmiddels een begrip door het hele land. Ook in deze show met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair is ook deze show in De Hofnar een masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken.

Wij van Vuile Huichelaar zeggen: Kom op 2 februari naar de Foute Liedjes Parade van Vuile Huichelaar in De Hofnar! Het begint om 20.15 uur. Voor meer info www.hofnar.nl Deze voorstelling maakt deel uit van een Ladies Night. De Ladies Night start een uur voor de voorstelling. De invulling blijft nog even een verrassing. De enige zekerheid is dat je, waarschijnlijk laat op de avond, met een leuke goodiebag naar huis gaat.