FC Cranendonck speelt onnodig gelijk

CRANENDONCK – In deze eerste wedstrijd na de winterstop vergeet FC Cranendonck een overwinning te pakken. Vooral in de beginfase van deze wedstrijd heeft FC Cranendonck heel veel balverlies door of gehaast of door onnauwkeurig spel. Dit is er ook debet aan dat al na 17 minuten een 0-1 achterstand op het bord kwam. Hierna werd het iets beter en werden er diverse goede kansen gecreëerd, maar tot doelpunten kwam FC Cranendonck niet. 

Paal en lat stonden enkele keren in de weg. En ja, als je zelf vergeet te scoren dan…

Een lage voorzet aan Woensel kant werd door hun spits makkelijk binnengelopen en de 0-2 kwam op het scorebord. Na 42 minuten was het dan eindelijk raak. Een corner vanaf rechts werd door Sam Cummins via de tweede paal direct in een doelpunt omgetoverd, 1-2 was een feit.  Even later floot de scheidsrechter het rustsignaal.

In de tweede helft zag het er lang naar uit dat FC Cranendonck naar een of meerdere punten kon fluiten. Maar na 80 minuten hots-en-knotsvoetbal kon FC Cranendonck dan eindelijk de gelijkmaker scoren. Een terecht gegeven penalty werd door Ralph van Meijl

onhoudbaar ingeschoten. Hierna leek het spel zonder verdere doelpunten afgesloten te worden, maar een geweldige fout leek de Cranendoncksers fataal te worden. Woenselse Boys kon makkelijk de 2-3 scoren. FC Cranendonck liet het er niet bij zitten. Het was de goed spelende Mees Vermeulen die met een strak schot de gelijkmaker kon binnenschieten. In de 5 minuten extra tijd kreeg FC Cranendonck nog enkele dotten van kansen, maar het bleef helaas bij een 3-3 eindstand.

Foto Hennie Roosen