Receptie Hoogheden van het Pintewippersrijk

GASTEL – Prins Leon d’n Twedde & Prinses Kim, Jeudgprins Mathijs & Jeudgprinses Benthe recipiëren samen met Vorsten Eric & Nicole en Jeugdvorst Femke aanstaande zondag 4 februari van 18.00 tot 21.00 uur in residentie “De Pintewipperstent” op het Cornelisplein te Gastel. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Na afloop van de receptie zal Feest DJ Hardy de knoppen van de muziek bedienen om er een geweldig receptiefeest van te maken, ook daar bent u van harte welkom om met ons mee te feesten. Kenners weten inmiddels dat je hier bij moet zijn. Overigens hebben de Pintewippers ook dit jaar wederom iets verrassends weten te organiseren; erbij zijn is meemaken! Uiteraard is er in het carnavalsseizoen ook een moment van rust en bezinning: de Carnavalsmis aanstaande zaterdag 3 februari om 17.30 uur. Deze mis zal zoals vanouds in de Pintewipperstent plaatsvinden. Na afloop zal er koffie en gebak aangeboden worden. 

Tot slot de optocht: de inschrijvingen voor onze optocht druppelen al lekker binnen en voorspellen veel goeds. Gelukkig zijn er nog enkele startnummers te vergeven dus aarzel niet; meld je nu aan middels e-mail adres optocht@pintewippers.com.

Vragen en/of opmerkingen kunnen ook middels dit e-mailadres kenbaar gemaakt worden.

Uiteraard zal ook dit jaar de Pre-Party de deelnemers en het publiek in de stemming brengen. De Pre-Party begint om 12.30 uur in en om de Pintewipperstent en wordt u aangeboden door de Pintewippers. Zij nodigen u allen uit om de Pre-Party te vergezellen en samen mee te feesten.