sv Budel – Baarlo 1-1

BUDEL – Afgelopen zondag heeft sv Budel (duur) puntenverlies geleden tegen nummer 5 Baarlo. Naast de langdurige afwezige aanvoerder Rik Bogers en centrale verdediger Wouter Spee, ontbraken deze wedstrijd ook de aanvallers Youri Bogers en Luc Nouwen. Ook centrale verdediger Jochem Spee was er niet bij. sv udel creëerde in de 1e helft te weinig. Koen Vos en Thomas Beerten kregen kans, maar beiden schoten de bal recht in de handen van de keeper van Baarlo. In de 30e minuut kwam sv Budel op achterstand. Een vrije trap belandde na een scrimmage in het doel van sv Budel. In de rust komt rechterspits Jasper Beerten in de ploeg voor zijn broer Thomas. sv Budel speelde in een hoger tempo en in de 65e minuut kregen de oranjehemden een penalty, maar Stan van Leeuwen miste dit buitenkansje door de bal over het doel te schieten. Rens Vrijsen en spits Wilgard Vos kwamen in de ploeg voor Stan en Stef v.d. Kruijs. Er komen kansjes, maar de keeper van Baarlo is een “sta in de weg”. Daan Kooken kwam erin voor Sepp Aendekerk en in de 87e minuut was daar eindelijk de verdiende gelijkmaker. Het is Koen Vos die een afgeslagen bal binnen schoot. Een minuut later was het Sem Janssen die een grote mogelijkheid kreeg, maar hij wist de bal niet in het doel te krijgen. Sem Stevens (voor Finn Bogers in de ploeg gekomen) kreeg nog een mogelijkheid, maar zijn inzet belandde opnieuw recht in de handen van de beste man van Baarlo. Eindstand 1-1.