Nieuw in Cranendonck: Niels van Maris Uitvaartzorg 

CRANENDONCK – “Door te zorgen voor een passend afscheid, geef je nabestaanden een mooie herinnering. Een herinnering waarmee ze verder kunnen en waar ze met een goed gevoel aan terugdenken.” Aan het woord is de 38-jarige Niels van Maris uit Cranendonck. Met ‘Niels van Maris Uitvaartzorg’ begeleidt hij vanaf nu families en nabestaanden bij het verzorgen van een laatste afscheid. “Alle wensen en ideeën zijn bespreekbaar en ik sta 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om te ondersteunen waar nodig.” 

Het was de uitvaart van zijn vader, in 2006, die Niels aanzette tot een baan in de uitvaartbranche. “De uitvaart van mijn vader maakte een diepe indruk op me en ik besefte dat ik dit laatste afscheid voor altijd met me mee zou dragen. Ik vind het belangrijk om ook andere mensen een afscheid te geven waar ze met een tevreden en fijn gevoel op kunnen terugkijken. Het is een laatste herinnering aan een dierbare.” 

Niels deed jarenlang ervaring op bij coöperatie DELA en nu is het tijd om zijn kennis in te zetten voor zijn eigen onderneming ‘Niels van Maris Uitvaartzorg’. “Wie een beroep op mij doet kan rekenen op een persoonlijke, betrokken aanpak. Iedere familie en iedere persoon is anders, dus is het belangrijk om een afscheid af te stemmen op de eigenheid van de overledene. Alle wensen zijn bij mij bespreekbaar, ik denk graag mee. Dankzij mijn ervaring en het ruime netwerk in de regio waar ik mee samenwerk, zijn er veel mogelijkheden. Zo kom ik samen met de nabestaanden tot een passend afscheid, waar men een troostende herinnering aan overhoudt.” 

Wanneer iemand is overleden, maar ook bij een aankomend overlijden, kan er contact opgenomen worden met Niels. “Persoonlijk contact en ontzorgen staan bij mij voorop. Ik ga uitgebreid in gesprek over de wensen, ideeën en mogelijkheden. En ook over de kosten ben ik steeds transparant. Het voelt als mijn roeping om samen met de nabestaanden een warm en persoonlijk afscheid te creëren. Denk aan de rouwkaarten, bloemen, locatie, muziek, koffietafel… al deze zaken dragen hieraan bij. Uiteraard blijf ik gedurende het volledige traject – zowel voor, tijdens als na de uitvaart- begeleiding bieden, zodat de nabestaanden altijd bij mij terecht kunnen en zich geen zorgen hoeven te maken over de uitvaart.” 

Niet alleen zijn jarenlange ervaring en kennis van zaken maken van Niels een goede partner in deze vaak moeilijke periode. Ook zijn oprechte betrokkenheid nodigt uit om met hem in gesprek te gaan. Na in verschillende dorpskernen binnen Cranendonck te hebben gewoond verhuist Niels binnenkort naar Gastel en is bereikbaar op tel. 0031 6 30829687 of via info@nielsvanmarisuitvaartzorg.nl. Of neem een kijkje op www.nielsvanmarisuitvaartzorg.nl