Orde van Verdiensten Buulder Buk voor Bart en Ingrid

BUDEL – Na de pauze van de derde zitting op vrijdag 26 januari vroeg voorzitter Jean-Pierre de aandacht voor duizendpoot, alleskunner, techneut, handige Harrie, en organisator pur sang Bart van Steenbergen. Een lid van cv Buulder Buk dat bij monde van de voorzitter een gast is die naar het lijkt wel in zeven sloten tegelijk kan lopen, een eigen en ook nog eens sterke mening heeft, een gangmaker is die een feestje weet te maken. Een bok met het temparement van een leeuw, iemand met soms het hoogste en als het even kan het laatste woord, maar vooral een man met een heel groot hart voor carnaval. Iemand die niet alleen leeft voor carnaval maar ongeveer carnaval is. Kortom het ging over Bart van Steenbergen die samen met zijn jarige Ingrid werd uitgenodigd om op het podium te komen. Het duurde wel even voordat voorzitter Jean-Pierre vervolgens alle verdiensten die van Bart gesteund door Ingrid gedurende meer dan 14 jaar alweer heeft gehad voor de vereniging op een rijtje had staan. Adjudant van Prins Leon II, Raadslid, commissie Bals, commissie Zittingen, Bestuur, en dan ook nog eens drie jaar lang Prinsenpaar van cv. Buulder Buk. En alsof dat nog niet genoeg was nog een jaar lang adjudant van Prinses Nicky en Prinses Jeroen. Dit jaar mochten beiden de dik verdiende Orde van Verdiensten in ontvangst nemen. Deze bijzondere onderscheiding van cv Buulder Buk werd bij beiden opgespeld door Prins Tommy I en Prinses Resy.