Zaoterig Boerenbrulluft Buul

BUDEL – Eindelijk is het komend weekend zover. Alle zenuwen zijn voorbij, bekant gebroken beentjes voor even vergeten en de vrijgezellige vooraffeestjes gevierd. Komende zaterdag is het tijd voor de Boerenbrulluft 2024 van Buul. Boer Seb en Boerin Robin hebben er zin in en hopen dat er veel Bokken en Geiten het feestje komen meevieren. Voor wie wil meelopen in de optocht om 18.00 uur verzamelen bij Boer Seb aan de Fazantlaan 130 in Buul. Samen met Prins Tommy I en Prinses Resy en het gehele gevolg gaat de stoet via Boerin Robin in De Roebel 20 naar zaal Proost waar het paar omstreeks 19.00 uur aankomt. Natuurlijk is er een Pastoor om het Boerenbruidspaar in de onecht te verbinden. Het spreekt voor zich dat iedereen daarna tijdens de receptie het paar de hand kan schudden. Ludiek kadootjes met een agrarische achtergrond mogen worden meegebracht zolang het geen heuse stinkende bokken, geiten of andere levende beesten zijn. En als dat nou allemaal gebeurd is begint het feest in Proost. Het feest wordt nog eens extra gezellig met optredens van Aad van Leeuwen van voorheen Versleten Werk en Flip en de Nees. Tot zaterdag. Meer informatie via www.buulderbuk.nl

Foto Michel Achten