Afgelopen weekend in het teken van de Mini Boerenbruiloft in Roesdonk

SOERENDONK – Afgelopen zondagmiddag vertrok de stoet, met de opa (Wim van Happen) van Ise als chauffeur op de tractor, om eerst Boer Xavi op te halen en daarna Boerin Ise! 

Boer Xavi belde bij Boerin Ise aan en nadat ze het bruidsboeket in ontvangst had genomen trok de stoet verder richting Den Donck. Met het mooie bruidsboeket en corsages zagen ze er tip top uit! Tijd voor het officiële gedeelte. Na enkele bezwaren van de getuigen besloot Pastoor Fem van Gennip dat er toch getrouwd kon worden. De aktes werden ondertekend en het feest kon losbarsten. Na de receptie werd het nog een gezellige boerenmiddag met een spectaculair spel-avontuur in de vorm van een stormbaan en springkussens in de gymzaal. Boer Xavi en Boerin Ise willen iedereen bedanken voor deze onvergetelijke middag.