Carnaval bij de Senioren Vereniging Budel Schoot

BUDEL-SCHOOT – Ook bij de Senioren in Budel Schoot vieren ze carnaval. Op vrijdag 26 januari kwamen de meeste senioren verkleed naar De Reinder.  Allereerst was er koffie/ thee met een lekker stuk vlaai. John de voorzitter deed een welkomstwoord, ook voor de heren van Duo Sound. Bij deze heren konden ook verzoeknummers aangevraagd worden en daar werd ook veel gebruik van gemaakt. De heren hadden de stemming er snel in zitten, de voetjes gingen al snel van de vloer voor een dansje en polonaise. Ook hebben de Senioren ieder jaar een Prinsenpaar, dus rond 3 uur kwamen ze tevoorschijn. Wat een verrassing was dat: Frans en Maria Hendriks hadden dit jaar de eer!  Er werd meteen aangesloten in een polonaise. Daarna volgden er heel veel felicitaties door alle aanwezigen, heel leuk. De vrijwilligers kwamen geregeld rond met een lekkere snack. Om 4 uur kwamen de hoogheden van CV de Toeters. Dat was speciaal omdat Jeugdprinses Isa een kleindochter is van Frans en Maria. Het was ook een complete verrassing voor Isa, haar zusje Fenna en haar ouders. Toen kon het feest echt beginnen!  Na heel veel polonaises en dansjes was er een kop heerlijke erwtensoep en roggebrood met zult. Daarna kwam er een einde aan deze fantastische middag. Wat hebben ze weer genoten allemaal. De Senioren Vereniging wil via HAC Weekblad iedereen bedanken!

De volgende activiteit is de jaarvergadering op vrijdag 23 februari om 13.30 uur. Om een idee te hebben hoeveel mensen er komen, graag even aanmelden. Dit kan per e mail seniorenbudelschoot@outlook.com Of het strookje van de uitnodiging in de brievenbus deponeren in De Reinder. Nieuwe leden kunnen zich ook aanmelden op bovenstaand email.

Of bellen naar Frans 0031 6- 30457248 Iedereen is van harte welkom vanaf 55 jaar, ook buiten Budel-Schoot! De contributie bedraagt 12 euro per jaar.