Nieuwjaarsdrink Allemaal op de Fiets

ST. HUIBRECHTS-LILLE –  De één houdt een Nieuwjaarsfeest, de ander een Nieuwjaarsduik maar de leden van WTC Allemaal op de Fiets houden hun Nieuwjaarsdrink steevast eind januari. Zo is de winterperiode onderbroken en kunnen ze bijbuurten en al plannen maken voor het nieuwe fietsseizoen dat zich weldra aandient.

Clublokaal De Bosuil was de plaats van afspraak. Voor de toch wel talrijk aanwezige leden stonden de hapjes en natuurlijk de drankjes klaar. Aan sfeer en gezelligheid geen gebrek. De wielertoeristen kijken dan ook al uit naar 3 maart wanneer het 49e seizoen uit de doeken wordt gedaan tijdens de algemene ledenvergadering. De E (elektrische) groep wacht zolang niet en staat elke zondagmorgen om 9 uur op het Dorpsplein van Lille klaar voor hun tochtje.

Zin om eens mee te fietsen? Kom gerust eens proberen. Info op de website www.allemaalopdefiets.be of mail naar: dominique@wtcallemaalopdefiets.be

OLYMPUS DIGITAL CAMERA