Cabaret met input van het publiek 

VALKENSWAARD –  Twee acteurs, één muzikant, geen script. Cabaretiers Andries Tunru en Stefan Hendrikx komen op donderdag 15 februari naar De Hofnar met hun improvisatieshow ‘Beperkt Houdbaar’. Waarbij ze hun cabaretshow beginnen met absoluut niks.  Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door input van het publiek, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan.

Winnaar NK Improvisatietheater
Andries Tunru (finalist bij De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Camerette) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival en bekend van de TV-programma’s Alpacas en Hufterproef) bouwden in korte tijd een ware cultstatus op. Ze wonnen maar liefst drie keer op rij het NK Improvisatietheater en ontvingen lovende recensies over hun improvisatieshow. Theaterkrant schreef over dit cabaretduo “Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals.”

Info & kaarten  
Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Jaap Reedijk