Kindermiddag en carnavalsbal bij C.V. De Toeters

BUDEL-SCHOOT – Op maandagmiddag 12 februari, direct nadat de optocht van C.V. De Toeters De Reinder gepasseerd heeft zal er in De Reinder een Kindermiddag en carnavalsbal gaan plaatsvinden. Alles zal deze middag om de jeugdige carnavalsvierders draaien. De DJ voor deze middag is Nori. Hij gaat zeker (net als vorig jaar) zorgen dat de aanwezigen niet stil kunnen blijven staan maar aansluiten in de polonaise of andere dansjes. Daarover gesproken, er wordt een heuse workshop door Pien en Evi van T -Force gegeven om een dans aan te leren. Wie lukt het om je papa/mama of zelfs opa/oma op de dansvloer te krijgen. Verder komt ballonnenclown Dirk de meest fantastische dingen maken van ballonnen en die jou misschien ook leert hoe dit alles moet. Als dat nog niet genoeg is bestaat er ook de mogelijkheid om je te laten schminken of je een “tattoo” te laten zetten,

Dit alles start wanneer de prinsenwagen van C.V. De Toeters (met daarop Prinses Britt, Jeugdprins Bram, Jeugdprinses Isa en adjudanten Levi, Eline en Joris) De Reinder is gepasseerd. De deuren staan wagenwijd open om er een gigantisch groot feest van te maken. Natuurlijk arriveren de leden van C.V. De Toeters zo vlug mogelijk zodat de jeugdige hoogheden lekker mee kunnen feesten! Jij bent er toch ook bij?