Van Fulpen, voor al uw onderdelen voor auto, truck of trailer

BUDEL – Van Fulpen Automaterialen in Budel ontvangt al 40 jaar lang Nederlandse en Belgische klanten met plezier in de winkel aan de Instraat in Budel. “Wij hebben onderdelen in huis voor ieder automerk en voor voertuigen van alle leeftijden,” aldus de broers André en Wessel Van Fulpen. “Klanten die onze winkel aan de Instraat 19 in Budel bezoeken krijgen bij binnenkomst meteen een duidelijke presentatie van ons ruim assortiment.” 

Van Fulpen Automaterialen heeft een grote voorraad onderdelen voor alle merken, alle voertuigtypes en ongeacht de leeftijd van de personenwagen, truck of trailer. “In ons aanbod hebben we alles gaande van lakstiften in diverse kleuren tot accu’s, van filters tot carrosserieonderdelen en van remschijven tot gereedschappen. Heel wat particulieren klanten maar natuurlijk ook professionele autobedrijven weten hun weg al jaren te vinden naar onze winkel aan de Instraat.” 

De winkel wordt continu gereorganiseerd. “Wie binnenloopt krijgt onmiddellijk veel van ons aanbod te zien,” vertellen André en Wessel. “Onze producten worden goed  in de kijker gezet en door het toevoegen van enkele rekken hebben we nu een mooiere presentatie en is de winkel nog overzichtelijker.” Niet enkel het grote aanbod is belangrijk, de extra service die de broers hun klanten bieden is in veel gevallen net zo belangrijk.

 “Wij gaan heel ver om onze klanten te helpen. Is een onderdeel niet aanwezig in ons 650 vierkante meter grote magazijn, dan kunnen we beroep doen op een groot netwerk aan relaties waardoor we op heel korte termijn, meestal al na één dag, toch het gewenste onderdeel kunnen leveren.” Een goede service gaat bij Van Fulpen hand in hand met een goede kwaliteit. “Zo leveren we steeds originele onderdelen of stukken die hier gelijkwaardig aan zijn. Bovendien is een scherpe prijs eveneens van belang, en die proberen we onze klanten te bieden.” En ook voor de voorjaarsschoonmaak van uw voertuig heeft Van Fulpen alles in huis om te helpen bij de klus! 

André en Wessel volgen alle trends en nieuwigheden op het gebied van elektrotechnieken en software op de voet. Dit in combinatie met hun uitgebreide kennis van voertuigen allerhande, zorgt ervoor dat zij hun klanten duidelijk informeren en correct adviseren. “Dit behoort tot onze service, bij ons kan je terecht voor je benodigdheden en ben je er zeker van dat je het juiste onderdeel in handen hebt. Bij webshops bijvoorbeeld moet je op eigen houtje op zoek gaan waardoor je wel eens bedrogen uit kan komen. Wij zorgen ervoor dat je het juiste artikel ontvangt, samen met het beste advies!” 

De broers Wessel en André namen begin jaren ’90 het bedrijf over van hun vader en hebben nog steeds veel passie voor de zaak. “We staan iedere dag klaar voor onze klanten, en voor onze professionele cliënten hebben we ook een bezorgdienst. Zowel Belgische als Nederlandse klanten kunnen op ons rekenen.” 

Van Fulpen Automaterialen hanteert ruime openingstijden. De winkel is iedere werkdag, van maandag tot en met vrijdag, geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden na telefonische bestelling via tel. 0031 495 493716. De winkel is gelegen aan de Instraat 19 in Budel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA