ANWB Automaatje

CRANENDONCK – ANWB AutoMaatje is er voor minder mobiele inwoners uit Cranendonck. Vrijwilligers rijden met hun eigen auto. Via het telefoonnummer 0031 495-592553 van Cordaad Welzijn kunnen inwoners een rit aanmelden. De kosten voor het AutoMaatje bedragen €0.35 per kilometer. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en op maandag van 13.30 tot 15.30 uur. We rijden voor inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein. 

Naast de ritten die we al rijden naar ziekenhuizen, familiebezoek, de kapper enz. hebben we  nu een extra aanbod: minder mobiele inwoners die bijvoorbeeld hun familie wat verder weg hebben wonen, konden altijd al bellen naar Automaatje, maar vaak werd er dan een dubbele rit gerekend omdat mensen langer dan een uur op bezoek wilden gaan, wat logisch is uiteraard. Nu heeft zich een echtpaar bij ons gemeld dat heel graag deze mensen vervoert en er dan zelf een leuk dagdeel uit van maakt. Ze gaan dan in de omgeving wandelen of fietsen of net wat er leuk is in de buurt. Ze willen op deze manier gemiddeld 1x per maand iemand vervoeren en een leuke dag bezorgen. Zijn zij niet beschikbaar, zullen we altijd proberen een andere chauffeur te vinden voor de aanvraag. Naast dit mooie aanbod, kunnen we nog altijd nieuwe chauffeurs gebruiken. Op dit moment zitten we bijvoorbeeld op de woensdag wat krap met chauffeurs. Heb je interesse? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer of kijk op www.goedbezigcranendonck.nu voor meer informatie.