Carnavalsduik in LAGO Pelt Dommelslag

PELT – Op vrijdag 9 februari organiseert zwemparadijs LAGO Pelt Dommelslag voor het eerst een carnavalsduik. Na de succesvolle edities van de ijsberenduik, met telkens meer dan 100 deelnemers, kan je opnieuw deelnemen aan een duik om het nieuwe jaar en de vakantie spetterend in te zetten.  De Burgemeester Dennis Fransen zal aanwezig zijn voor het startschot om 19.00 uur. 

De carnavalssfeer zal niet ontbreken. Dommelslag voorziet allerlei attributen waarmee je in het buitenbad kan springen, denk aan coole zwembanden, opblaasdieren, …. Er zal ook een dj aanwezig zijn om jullie van de leukste deuntjes te voorzien. Om 19u00 wordt het startschot gegeven.  Na je sprong kan je heerlijk opwarmen met een gratis warm = chocomelkje op het buitenterras. Deelname aan de carnavalsduik is volledig gratis en vereist

geen extra inschrijving. Ga je vrijdag 9 februari vanaf 16u00 zwemmen? Dan kan je deelnemen aan de tombola en kans maken op leuke LAGO prijzen zoals een familiepas, inkomtickets, coole gadgets, … Met deze spetterende duik zetten ze de krokusvakantie feestelijk in. Tijdens de vakantie staan er ook leuke extra’s op het programma. Zo kan je je vriendjes uitdagen op het waterparcours, magische werelden ontdekken in de VR slide en kan je kennismaken met de geweldige mascotte Vinnie de hamerhaai. Waterpret in zicht! 

Programma: 
16u00 Start LAGO tombola 
18u30 Opening met kinderdisco 
19u00 Start carnavalsduik met leuke attributen met startschot van de Burgemeester van Pelt.

Dommelslag is gelegen aan de Dommelslagdreef 12 in Pelt. Kijk voor meer info op www.lagopelt.be