Enkele belangrijke aandachtspunten Buulse Optochten

BUDEL – De Buulse optochten komen er weer aan. Achter de schermen zijn individuelen, wagenbouwers en groepen druk bezig met hun creaties. Ook als organisatie van de Buulse Optochten zetten we de laatste zaken nog even op een rijtje. Als het goed is heb je de inschrijving als deelnemer al geregeld via www.buulderbuk.nl. Voor de jeugdoptocht die op zaterdag 10 februari om 14.11 uur vertrekt zijn volgende puntjes nog van belang:
– Ophalen startnummers dinsdag 6 februari tussen 19.00 en 20.00 uur in Café De Bonte Os.
– Meelopertjes kunnen nog aanmelden t/m vrijdag 9 februari 20.00 uur.
Voor alle deelnemers aan de Grote Optocht die op dinsdag 13 februari vanaf 13.30 uur door de Buulse straten zal trekken is er de ieder jaar weer drukbezochte, gezellige maar vooral ook zinvolle optochtvergadering. Deze zal gehouden worden op dinsdag 6 februari om 20.30 uur in De Bonte Os, Dr. Ant. Mathijsenstraat 12 te Budel. Op deze vergadering worden ook de startnummers uitgereikt. 

Archieffoto Jos Meusen