Schrijf je in voor de Europese Jeugdsportdagen 2024 in Blankenberge

CRANENDONCK – Op 31 mei, 1 juni en 2 juni 2024 worden voor de 54e keer de Europese Jeugdsportdagen georganiseerd. Na de succesvolle editie van 2023 in ons eigen Cranendonck, zullen de landen ditmaal de strijd met elkaar aangaan in het Belgische Blankenberge. Je kan je vanaf nu inschrijven voor de selectietrainingen van één of meerdere sporten en wie weet mag jij later dit jaar Cranendonck vertegenwoordigen!

De Jeugdsportdagen staan in het teken van strijd en sportiviteit in vijf takken van sport tussen vijf gemeenten uit vijf verschillende landen. De sporters komen uit Differdange (Luxemburg), Bitburg (Duitsland), Blankenberge (België), Rethel (Frankrijk) en natuurlijk ons eigen Cranendonck. Helaas ontbreekt het Franse Rethel ook in 2024. Om goed voor de dag te komen, zijn de coaches op zoek naar 50 enthousiaste jongens en meisjes uit Cranendonck om op een sportieve manier de strijd aan te gaan met hun leeftijdsgenoten uit de andere landen. De vijf sporten die tijdens de Jeugdsportdagen worden beoefend zijn atletiek, basketbal, voetbal, volleybal en zwemmen. Waar zijn we naar op zoek:

Atletiek: 6 jongens en 6 meisjes – (3 categorieën: Geboren in 2008, 2009 of 2010, 2011 of later). 

Basketbal: 7 jongens – (Geboren in 2009 of later).
Voetbal:  12 jongens (max. 2 meiden) – (Geboren in 2010 of later).
Volleybal:  7 meisjes – (Geboren in 2008 of later).

Zwemmen: 6 jongens en 6 meisjes – (3 categorieën: Geboren in 2008, 2009 of 2010, 2011 of later).

Ben jij tussen de 11 en 16 jaar oud, sportief ingesteld en wil jij je meten met andere sporters uit Cranendonck? Geef je dan snel op voor een of meerdere sporten. Doe mee aan de selectietrainingen en oefenwedstrijden en wie weet mag jij de Cranendonckse eer verdedigen in Blankenberge! Twijfel dus niet langer en ga naar www.jeugdsportdagen.nl om jezelf in te schrijven. Inschrijven kan tot en met 1 maart 2024. De coaches nemen na het sluiten van de inschrijving contact op om de datum van de eerste training door te geven.