Walk & Talk: Wat vind jij eigenlijk écht belangrijk in je werk?

WEERT – Je wilt gelukkig zijn in het leven en een leuke baan is daar een belangrijk onderdeel van. Maar waar begin je als het niet zomaar duidelijk is wat een leuke baan voor jou is? Door op zoek te gaan naar jouw kernwaarden krijg je een beter beeld van jouw (professionele) toekomst. Wil je weten hoe jij aan de slag kunt met jouw kernwaarden? Kom dan naar de Walk & Talk netwerkbijeenkomst op 19 februari van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert.

Wat vind jij eigenlijk belangrijk in het leven en meer specifiek in je werk? Vrijheid? Uitdaging? Humor? Respect? Annyck Vromen, loopbaancoach onder de naam Frisse Blick Coaching in Heerlen, helpt jou ontdekken wat je kernwaarden zijn en hoe je ze kunt inzetten bij het zoeken naar werk dat bij je past. Je bent je misschien niet direct bewust van jouw kernwaarden, maar waarschijnlijk herken je wel de onrust, stress of het ongemak als jouw waarden in het gedrang komen. Of andersom, soms loopt iets als vanzelf; je bent rustig, gelukkig, tevreden. Waar zit hem dat nou in en hoe kun je dat bewust op nastreven? 

Wat is een Walk & Talk?
Walk & Talk is dé maandelijkse netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk. De sessies zijn ook interessant voor studenten die nu alvast aan hun sollicitatieskills willen werken. 

De Walk & Talk vindt plaats bij Bibliocenter Weert. Deelname is gratis. Graag aanmelden via www.bibliocenter.nl/werkzoekenden.