Leuke activiteiten voor kinderen en tieners tijdens de paasvakantie

HAMONT-ACHEL – Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen maar niets is leuker dan al plannen maken voor een volgende vakantie! Is je agenda nog leeg tijdens de paasvakantie, neem dan vlug een kijkje in het vakantieaanbod met tal van leuke, sportieve en lekkere activiteiten die het UiTpunt weer heeft uitgewerkt. Want of je kroost nu eerder creatief of sportief is of net een voorliefde voor koken heeft: er is voor elk wat wils!  

Wat staat er zoal op de planning? Start to swim, Kadanskamp, God is a DJ, Tajine Cuisine en nog véél meer. Het volledige vakantieaanbod en alle praktische info vind je terug op  www.hamont-achel.be/paasaanbod of in de folder die binnenkort wordt verdeeld in de scholen.

Inschrijven vanaf 22 februari
Je kroost inschrijven kan online vanaf 22 februari om 18.00 uur via reservaties.hamont-achel.be of vanaf 23 februari tijdens de openingsuren aan de balie van het UiTpunt in Hamont of Achel. Wees er snel bij, want sommige activiteiten zijn snel volzet. Er is een wachtlijst voorzien. Let wel: als ouder dien je je zoon en/of dochter eenmalig te registreren en de jaarlijkse medische fiche goed te keuren. Dit kan je al doen voor de inschrijvingen starten. Wenst je kroost deel te nemen aan een activiteit georganiseerd door een externe partner zoals tennisclub HTC, LAGO Pelt Dommelslag of Tectum Achel? Dan dien je je zoon en/of dochter bij de organiserende organisatie in te schrijven.