Carnaval 2024 bij CV de Roesdonkers!

SOERENDONK –  Het aftellen is begonnen. Nog een paar dagen en dan is het carnaval! Samen met Prins Tommy I, Hofdame Evi, Adjudanten Dennis en Alexander, Jeugdprins Teun, Jeugdprinses Joos en Jeugdvorst Jonas en Vorsten Frank en Thomas gaan ze er in Roesdonk een geweldige Carnaval van maken! De Roesdonkers hebben nog een aantal activiteiten op het programma natuurlijk. Een overzicht : 

Vrijdag 9 februari staat in het teken van het bezoek van de prins. Ook dit jaar zullen Prins Tommy + adjudanten Dennis en Alexander van de Roesdonkers in de ochtend een bezoek brengen aan Basisschool St. Joan in Soerendonk. Dat gaat een gezellige ochtend worden. Met zijn allen de polonaise lopen kan natuurlijk niet ontbreken!  Daarna zullen Prins en zijjn gevolg een bezoek brengen aan de dorpsgenoten uit Soerendonk die om een of andere reden niet bij de Carnaval aanwezig kunnen zijn. Ook de verzorgingshuizen zullen bezocht worden. De Roesdonkers horen ook graag welke ‘oud’ bewoners van Soerendonk we hier mogen bezoeken.  Daarnaast wordt er ook een bezoekje gebracht aan de baby’s die geboren zijn vanaf de start van het Carnavalsseizoen, 11-11-2023. 

Om er zeker van te zijn dat we niemand vergeten, vraagt de carnavalsvereniging om deze mensen aan te melden bij Mirte van Eerd (0031 495-588368 / 0031 6-10296565 / mamvankessel@hetnet.nl).

Maandag 12 februari om 14.11 uur start de Optocht in Roesdonk. Let op… er is een nieuwe route: Vlassloot, Molenheide, Dorpsstraat, einde kruising Villa Vrolijk. Zoals iedereen al jaren gewend is zullen er ook dit jaar in Roesdonk weer fantastische creaties meedoen van hoge kwaliteit! Na de optocht barst het Optochtbal meteen los in de feesttent bij Den Donck. Met voldoende eten, drinken, bekende artiesten en DJ wordt het weer een echte Zurrikse carnavalsmaandag! Om 19.00 uur worden in ‘Den Donck’ de prijzen verdeeld. Wie gaat er met de eerste prijs naar huis? Het zal spannend worden.

Dinsdag 13 februari om 23.11 uur zal Prins Tommy I en het hele gevolg afscheid nemen van Carnaval 2024. Door het verbranden van de Roesdonker sluit de carnavalsvereniging weer een fantastisch seizoen af. 

Foto Hennie Roosen