Carnaval bij De Rare Vogels 

GROTE HEIDE – Ook op de Grote Heide is alles voorbereid om er een groot carnavalsfeest van te maken. Op vrijdag 9 februari trekt de kinderoptocht door de straten. Samen met de kinderen van basisschool De Regenboog gaan De Rare Vogels vanaf 13.30 uur van start. De stoet gaat vanaf de school via Grote Heide, Hayenhoek, Bakkersstraatje, Ons-Lieve-Vrouwstraat, Lochterdijk, Grote Heide en zo terug naar de school. 

’s Avonds om 20.00 uur staat de Doop van de wagen van de Jeugdige Jeugd van De Rare Vogels op het programma in Dorpshuis het Kruispunt op de Grote Heide. Zaterdag 10 februari vanaf 20.11 uur is er het grote verkleedbal in zaal Pax. Kom, feest mee en wie weet win jij/ jullie de prijs van best verkleedde!  Op dinsdag 13 februari wordt er een gezellige carnavalsmiddag georganiseerd voor senioren. Dit gaat door vanaf 14.00 uur in zaal Pax. Vooraf inschrijven kan bij alle leden van CV De Rare Vogels. Carnaval wordt afgesloten op woensdag 14 februari met het haringhappen. Dit gaat door vanaf 18.00 uur in de kantine van Sporting Grote Heide. Prins Benny I, Prinses Mieke en nar Michelle staan te popelen om er weer een groot feest van te maken!