FC Cranendonck delft in fysieke wedstrijd het onderspit

CRANENDONCK – Op een moeilijk bespeelbaar veld heeft FC Cranendonck met 3-0 verloren van vv Riethoven. Riethoven bleek in deze wedstrijd net wat ‘manser’ te zijn dan de spelers van FC Cranendonck. Uit de vele, soms te harde duels kwam Riethoven dikwijls als winnaar uit de strijd. Het kwam het niveau in deze wedstrijd niet ten goede. Aan beide zijden was er heel veel balverlies en foute pases. Toen iedereen dacht dat er met een 0-0 stand de rust kon beginnen, kwam Riethoven op voorsprong. Een hoge bal bij de tweede paal werd in eerste instantie nog tegen de lat gekopt, maar de rebound was wel raak, 1-0.

Na de rust kwam FC Cranendonck slecht uit de kleedlokalen. Al na 2 minuten keek het al tegen een 2-0 achterstand aan. Alweer een hoge bal bij de tweede paal, waar de vrijstaande Riethoven spits makkelijk kon inkoppen: 2-0. FC Cranendonck probeerde met hard werken toch nog terug in de wedstrijd te komen, wat na 55 minuten leek te gaan lukken. Daan Driessen kon helemaal vrij op de Riethoven doelman afstormen, maar werd op 15 meter van de goal van achteren keihard onderuit getrapt. Helaas zag de scheidsrechter vanaf pakweg 60 meter hier geen overtreding in en FC Cranendonck kon fluiten naar een treffer. Halverwege de tweede helft werd het nog 3-0 nadat een afgeslagen corner vanaf 20 meter keihard werd binnengeschoten en de eindstand op het scorebord kon, 3-0.