Vier Carnaval met De Teutepeuters

HAMONT – Prins Ernie Den Urste is er helemaal klaar voor! Carnaval in Hamont belooft weer een succes te worden met veel ambiance en activiteiten. Op zaterdag 10 februari is er de Seniorenzitting. Om 14.11 uur worden alle senioren verwelkomd in zaal De Posthoorn voor leuke acts. Zo zijn er optredens van o.a. Wendy Clement in de buut, Jasper van Gerven in de buut, de dansgroep van de gezinsbond, de Teutepeuters en Mieke (Engelbewaarder). De inkom, inclusief een kopje koffie en een stukje vlaai, bedraagt €6. Zondag 11 februari trekt de optocht vanaf 14.11 uur door de straten van Hamont. En na de stoet is iedereen welkom in zaal De Posthoorn voor een carnavalsbal met dj Guido. Om 20.11 uur start het ‘Verkle-jed Bal’ met een prijsuitreiking voor de mooist verkleden. Achter de discobar staat niemand minder dan Dj Team Ongeremd. Zowel jong als oud is van harte welkom en de inkom is gratis! 

En op dinsdag 13 februari is het weer tijd voor een feestje met het ‘Gekst Verkle-jed Bal’, eveneens in zaal De Posthoorn. Aanvang 20.11 uur en ook nu worden er prijzen uitgereikt aan wie in de gekste outfit komt! Deze keer achter de discobar: Dj Senne en Sj Krullie. Ook nu is de inkom gratis. Reden genoeg dus om tijdens carnaval af te zakken naar Hamont en samen met de Teutepeuters carnaval te vieren. En dit alles samen met Prins Ernie Den Urste in de orde van de kilometervreter. Alaaf!