Bomvol carnavalsprogramma bij KS de Heiknuuters 

BUDEL-DORPLEIN – De Heiknuuters hebben een carnavalsprogramma in elkaar gezet voor jong en oud. Afgelopen weekend was er al vanalles te doen in Dorplein. De komende week wordt het opnieuw gezellig druk.

Op donderdag 8 februari is de Sleuteloverdracht. Dat is een extra feest dat een keer in de zes jaar in de eigen Heiknuutertent wordt gehouden. De entree is gratis en De Heiknuuters nodigen dan ook iedereen uit om er een geweldige avond van te maken samen met DJ Rick.

Op vrijdag 9 februari is het jaarlijkse Schoolcarnaval en vindt het ziekenbezoek plaats. Ken jij iemand die ziek is en het fijn vindt om een bezoekje te krijgen van onze prinselijke hoogheden laat het dan even weten!

Op zaterdag 10 februari vanaf 20.11 uur start het welbekende Dikke D bal met als thema; GLOW! Kom allen in stijl naar dit prachtige feest zodat DJ Bas Verkoelen kan zorgen voor een geweldige opening van het carnavalsweekend. Op zondag 11 februari start de carnavalsvereniging om 14.11 uur met de optocht. Alle (mini) Heiknuuters worden ook opgeroepen om mee te doen met de optocht! Het publiek kan ook dit jaar meestemmen voor de Publieksprijs. De bezoekers kunnen stemmen op individuen, duo’s, trio’s, kleine of grote groepen of wagens. Na de optocht start ook het Carnavalsfeest met DJ Ganzz voor jong en oud in de feesttent. De prijsuitreiking van de optocht begint om 19.30 uur. Na de Prijsuitreiking zal DJ Jens van Leeuwen de tent plat gaan draaien tijdens het optochtbal.

Carnavalsmaandag 12 februari vanaf 14.11 uur is er de grote kindermiddag met als thema Magisch Carnaval. Deze middag staat in het teken van Magisch leuke spellen, traktaties en een bezoek van niemand minder dan goochelaar Steven Kazan en zullen de Heiknuuters zorgen voor de juiste muziek. Vanaf 18.11 uur receptioneren Jeugdprins Boy 1e , Jeugdprinses Gwen en Jeugdadjudant Nina samen met de Jeugdraad van Elf waarna er tot 20.00 uur een kinderfeest plaats vindt. Vanaf 20.11 uur start het Goud van Oud-bal met DJ Ganzz die zorgt voor muziek uit de goeie oude tijd. De Heiknuuters hopen op deze avond vele carnavalisten te mogen begroeten en wie weet win jij wel een mooie prijs voor de knapste filmster. Samen hopen we ons carnavalsjaar op een feestelijke wijze in de tent mogen afsluiten.

Op Carnavalsdinsdag 13 februari sluiten De Heiknuuters carnaval af met de Knuuterverbranding bij het standbeeld ‘De Heiknuuter”. Alle activiteiten vinden plaats in de grote feesttent aan de Prinses Irenestraat in Budel-Dorplein. Kijk op onze prachtige website www.heiknuuters.nl voor verdere informatie omtrent al onze activiteiten.