Carnaval bij De Zwiebertjes

OVERPELT – Ook een delegatie van Carnavalsvereniging De Zwiebertjes was op zondag 28 januari afgezakt naar café Den Artiest in Neerpelt voor de gezamenlijke groepsfoto. Prins Jari I, Adjudant Ingo en Nar Bart waren van de partij samen met Jeugdprinses Jana I en haar zus Amber waren van de partij. Jammer genoeg kon Jeugdprins Lowie I er niet bij zijn vanwege een skivakantie, maar hij heeft laten weten dat hij zeker op tijd terug zal zijn vooraleer Carnaval echt losbarst. 

De optocht van De Zwiebertjes, die door de straten van Overpelt zal gaan, wordt georganiseerd op zondag 18 februari. De optocht start vanaf 14.11 uur. Na afloop is ambiance gegarandeerd in de tent op de Oude Markt. DJ Tony De Ruyter zal present zijn en van 20.00 uur tot 21.00 uur is er een optreden van Pé.