Hoortrunners in actie!

BUDEL-SCHOOT/BUDEL – De Hoortrunners waren weer van de partij bij diverse loopwedstrijdjes in het land. De dames Marga Mennen en Marly Sluijsmans hebben meegedaan met de Hemaloop in Weert. Ze hebben 6 km gelopen en werden beiden eerste in hun leeftijdscategorie. Marga liep in 37:48 en Marly in 31:21. Jorine Berndsen is het wat verder van huis gaan zoeken en heeft meegedaan met de Midwinter Marathon in Apeldoorn waar ze de 10 Engelse Mijl heeft gelopen. Ze finishte in een mooie tijd van 1:29:50. Theo Berndsen had zijn startbewijs afgestaan aan zijn zoon Jorn die deze afstand in 1:14:48 liep. Allemaal gefeliciteerd met deze mooie prestaties.  Heb je nu ook zin gekregen om te gaan hardlopen? Dan ben je van harte welkom bij de Hoortrunners op dinsdag en donderdag. De trainingen zijn op dinsdag om 18.45 uur vanaf De  Reinder in Budel-Schoot en op donderdag starten we bij Van Horne Tankstation in Budel. Voor meer info kan je appen of bellen naar Joan D’Alessandro, 0031 6-20299833.

Op de foto Jorine en haar zoon Jorn.