Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor deze twee katten. ROZ schrijft: “ Deze week hebben we het kakariki koppeltje Parker en Chief. Parker is in november vorig jaar gevonden in een winkelwagentje bij een supermarkt en hij zag er niet al te best uit. Z’n snavel was zwaar overgroeid, waardoor hij niet meer kon eten. Ook z’n teennagels waren veel te lang. Een weekje eerder was Chief helemaal verzwakt gevonden, ze kon nauwelijks nog op haar pootjes staan. Eén van haar pootjes is nog steeds onderontwikkeld, waardoor ze die wat afwijkend gebruikt. Gelukkig kan ze haar vleugels wel goed gebruiken en vliegt ze vrolijk rond. 

Parker kan inmiddels weer gewoon eten en z’n nageltjes zijn netjes geknipt. 

Toen hun quarantaineperiode voorbij was hebben we Chief aan Parker voorgesteld en wat bleek? Liefde op het eerste gezicht! Ze zijn onafscheidelijk en worden alleen samen geadopteerd. 

Van nature zijn Kakariki’s monogaam en blijven levenslang bij hun partner. Dus: heb je interesse in wat gezelligheid in huis en ben je bekend met kakariki’s of bereid je erin te verdiepen? Neem een kijkje op de website.

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147.