Terugblik Receptie  & Carnavalszondag C.V. de Pintewippers

GASTEL – De Gastelse hoogheden kijken met een geweldig gevoel terug op hun receptie van afgelopen zondag. In een tot de nok gevulde Pintewipperstent zat de sfeer er vanaf het eerste moment al goed in.

Klokslag 21.00 uur kon de receptietafel aan de kant en barste het feest pas echt los.

Het podium werd nagenoeg de gehele avond bezet gehouden door vele Cranendonckse hoogheden. Naast het muzikale carnavalsgeweld van Feest DJ Hardy waren er diverse spontane gastoptredens van zusterverenigingen. Ook het verrassende optreden van 2 muzikale genieën dreef de feeststemming tot een absolute climax. Onze Gastelse hoogheden willen langs deze weg dan ook alle Carnavalsverenigingen, families, vrienden, dorpsgenoten en collega’s hartelijk bedanken voor het bezoek aan hun receptie. Mede door jullie aanwezigheid was het een feest wat ze niet snel zullen vergeten. 

De voorbereidingen voor de Carnavalszondag zijn inmiddels bijna afgrond. 

We trappen de zondag af met onze inmiddels befaamde Pre Party; een feestje waar de eerste drankjes en hamburgers kosteloos aangeboden zullen worden.

Vanaf 12.30 uur zal DJ Thijs losgaan in en om de Pintewipperstent en de menigte  aansporen tot het vormen van een grote polonaise. 

Iedereen is van harte welkom dus komt allen tijdig naar onze Preparty;  jong & oud, deelnemer & publiek iedereen is van harte welkom! De carnavalstoet zal rond de klok van 14.30u van start gaan. Na afloop van de optocht zal DJ Bas muzikaal gas geven in de Pintewipperstent.

Tot zondag! 

C.V. de Pintewippers