Bedankt namens HAC Weekblad 

REGIO – HAC Weekblad organiseert, als enige in de regio, iedere jaar een gezamenlijk fotomoment voor alle hoogheden en delegaties uit ons verspreidingsgebied. Vanuit Maarheeze, Gastel, Soerendonk, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Hamont, Neerpelt, Sint Huibrechts Lille en Overpelt kwamen de steken massaal afgezakt naar café Den Artiest in de Kerkstraat in Neerpelt. Deze plaats van afspraak is niet zomaar gekozen, café Den Artiest is namelijk hét stamcafé van De Gezellen van Taxandria. Het was voorzitter Rony Hoeben, de voorzitter van deze carnavalsvereniging die jaren geleden HAC Weekblad contacteerde met het idee voor deze groepsfoto. En zo geschiedde dat in januari 2018 de allereerste groepsfoto van alle hoogheden uit de regio gemaakt werd. 

Ondanks het redelijk vroege uur was er bij aanvang al meteen volop gezelligheid. Dit mede dankzij de gastvrijheid van Marcel, Peter en .. van café Den Artiest. Zij zorgden ervoor dat niemand iets te kort had en de drankjes rijkelijk bleven vloeien. Peter, Marcel en Lutgarde hartelijk bedankt voor de goede zorgen! 

En ook een dikke dankjewel aan Albert Loos, die ondertussen de vaste fotograaf is van dit gebeuren. Ieder jaar weer weet Albert als geen ander deze dolle bende op de foto te zetten. Met af en toe een beetje hulp van het HAC-trapje 😉 

Foto Marcel, Peter en Lutgarde 

Foto Albert Loos