Belle Perez & live band in Valkenswaard 

VALKENSWAARD –  Belle Perez trekt met haar nieuwe theatertour ‘Diferente’ op donderdag 22 februari naar Theater De Hofnar in Valkenswaard. In Diferente brengt Belle Perez niet alleen haar grootste hits (‘El Mundo Bailando’, ‘Que Viva La Vida’, ‘Hello World’) ten gehore, maar zingt ze ook nummers uit haar Beste Zangers-repertoire. Samen met haar vijfkoppige band maakt ze er één groot feest van!

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller hoeven we Belle Perez eigenlijk niet meer voortestellen. In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met ‘Hello World’, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan Eurosong. In Nederland bracht Belle samen met Jody Bernal het succesvolle ‘Me & You’ uit, maar de grote doorbraak kwam pas met ‘Que Viva La Vida’, een song die een top 10-notering behaalde in de Nederlandse Top 40 en de Mega Top 50.

De in België wonende Spaanse zangeres was in de nazomer van 2021 te bewonderen in het populaire tv-programma Beste Zangers. Ze zong onder andere een prachtige versie van ‘Love of my life’ en samen met Karsu het indrukwekkende ‘Je suis malade’.

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

De foto van Belle Perez is gemaakt door © Stephanie