Ledûb Volleybal Heren 1 behaalt overwinning tegen Hajraa Heren 4

BUDEL – Afgelopen zaterdag was het een spannende middag voor de heren van Ledûb Volleybal, die het opnamen tegen Hajraa Heren 4. Hoewel de wedstrijd op papier een makkelijke overwinning leek te worden voor Ledûb, gezien de laatste plaats van Hajraa, bleek het een uitdagende strijd te zijn.

Door Remco Ras

Ledûb begon sterk en domineerde al snel met een overtuigende voorsprong van 3-17 in de eerste set. Ondanks deze vroege voorsprong, moesten de heren van Ledûb hard werken om de laatste punten binnen te halen, uiteindelijk resulterend in een overwinning van 15-25 in de eerste set. De daaropvolgende sets vertoonden een vergelijkbaar patroon, waarbij Hajraa minder fouten maakte en redelijk in de buurt bleef van Ledûb. Ledûb won de tweede en derde set met scores van 19-25 en 22-25, maar verloor verrassend genoeg de vierde set met 28-26, waardoor er een bittere nasmaak achterbleef bij het team. Ondanks de gemiste kans op een 0-4 overwinning, wisten de heren van Ledûb vier belangrijke punten te behalen, waardoor ze nog steeds kans maken op promotie. Met slechts 6 punten verschil met de nummer 3, die rechtstreekse promotie oplevert, heeft Ledûb Heren 1 de promotiekansen nog steeds in eigen hand. De mannen hebben nu wat rust voordat ze op 24 februari de volgende uitdaging aangaan tegen VC Heerlen Heren 1. De wedstrijd begint om 16.00 uur in de Zuiderpoort in Budel, waar de supporters worden uitgenodigd om het team aan te moedigen in hun streven naar promotie.