Tentoonstelling Jacky Loenders in GC De Kroon 

BOCHOLT – Nog tot en met 25 februari is de tentoonstelling met werken van Jacky Loenders nog vrij te bezoeken in GC De Kroon in Bocholt. Hij stelt er zijn aquarellen, acrylschilderingen en tekeningen tentoon. De verschillende aangepaste poëtische teksten, als leidraad, geven meer kracht en inhoud aan een aantal daaropvolgende werken binnen eenzelfde thema of inspiratiebron.    

De tentoonstelling is vrij te bezoeken t/m 25 februari tijdens de openingsuren en activiteiten van GC De Kroon Nevenplein 1 Kaulille, Bocholt. Jacky zelf is aanwezig op zaterdag 10, zaterdag 17 & zondag 18 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Die kan gemaakt worden via tel. 0032 475730166. GC De Kroon is gelegen aan het Nevenplein in Bocholt. Kijk voor meer info op www.dekroon.bocholt.be