Creafig Finance en Insurance viert feest 

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 2 februari vierden Creafig Finance en Insurance (boekhoudkantoor en verzekeringen) het 30-jarige bestaan en de overname van Jaak Thirion naar Kevin Vandenberk. Samen met de bijna 400 genodigden werd dit feestelijk gevierd bij de door Jan Tormans overgenomen Achelse Kluis. In één van de prachtige zalen achter in de abdij speelde de Stray Dogs Band gevolgd door een toffe DJ. En daarmee is wat Creafig betreft dan ook de Achelse Kluis officieel ingewijd voor haar nieuwe bestemming. Jan Tormans broedt nog volop op de grootse plannen die hij heeft met de gehele abdij, maar voor Kevin Vandenberk van Creafig opende hij vervroegd de monumentale deuren en gaf het dit feest een op-en-top uitgesproken karakteristieke tint met regionaal karakter, iets wat ook doorsijpelt in de visie van Creafig. De voegen zijn blijven zitten, de dakleien ook, Creafig en de gasten kijken terug op een geweldige en geslaagde avond.